All Stars Hellegat

Over Ons

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Wie zijn wij? Wel dat is vrij eenvoudig, een groep vrienden gegroeid uit Scouts Hellegat. Jaren lang hebben we ons zondag namiddag de longen uit het lijf gelopen, dassen geroofd, vleeshopen ontrafeld, kookwedstrijden gewonnen, kortom, ons ongewoon wreed goed geamuseerd. En dat is nooit echt gestopt, zelfs niet toen sommigen zich naar andere oorden verplaatsten.
Waarom een website? Gewoon omdat het kan. Websites bouwen is in en tegenwoordig ook niet al te moeilijk meer dankzij toepassingen als Drupal of WordPress waarmee deze site gebouwd werd. Nu zijn we in staat om activiteiten met elkaar te delen of foto's op te laden van recente gebeurtenissen, voorraden bij te houden van weekenduitstappen enz... en dat allemaal afgeschermd van de boze buitenwereld.
En toch willen we de bevallige bezoeker een voorzichtige kijk geven in het leven van de All Stars en hun families, door een soort blog pagina aan te bieden. Zijn we een weekendje op stap geweest? Heeft de jongste 5 goals gescoord bij de voetbal of was dat galabal van de hockey echt de moeite? Je leest het allemaal hier!