All Stars Hellegat

Beste all-stars,

Enkele van onze leden vertoeven regelmatig in wat men toch wel de 'high society' mag noemen; wie een betere omschrijving van de VIP in de Copa - onder begeleiding van den Chesney' - kan bedenken, mag deze altijd suggereren. In mijn pogingen om toenadering te zoeken tot dit selecte clubje, ben ik vorige week opgenomen geweest in de vreugdevolle omgeving van de Willy's, en heb ik mijn persoonlijke ontmoeting met Willy himself als bewijsmateriaal digitaal laten vastleggen.

Om de (inter)nationale uitstraling van onze vriendengroep te vergroten, wil ik bij deze graag een oproep doen aan alle All-Stars om zoveel mogelijk foto's van verschijningen op exclusieve plaatsen, bij voorkeur mét foto's van BV's, op onze site te posten.

Alvast bedankt,
Raf

Willebroek-20140126-00022 Willebroek-20140126-00026

Leave a Reply